Om Agerupgård

Agerupgård er en tidligere landbrugsejendom opført i 1911, roligt beliggende i det åbne land midt på Samsø.

Bygningerne er omgivet af store gamle træer, en generøs have med frugttræer og en lille skov. Den store have var engang en flot anlagt og velpasset landbohave. I dag er det stadig et stort, frodigt og stemningsfuldt sted, som vi elsker at arbejde videre på. Den rummer blomster og dufte, skygger og grønt i krat og under kæmpemæssige træer, græsarealer i solen, udsigten til de omkringliggende marker, gemme- og læsesteder.

I haven kan du slappe af, lave et bål, hygge dig på trampolinen, gå en tur i den lille skov eller møde vores kat Fu og hønsene. I tilfælde af dårligt vejr og efter aftale er der mulighed for at spille bordtennis eller bordfodbold i laden.

Agerupgård huser også et grafisk værksted, som tilbyder kurser for grupper. Til tider arrangerer vi koncerter i den gamle lade, afholder udstillinger i den tidligere hestestald og projektrummet.

Siden august 2022 bor og arbejder vi, Hannah, Johann og vores søn Bo, på gården. Agerupgård Bed & Breakfast er omhyggeligt oprettet og vedligeholdt over de sidste 23 år af de tidligere ejere, Frits og Cecilia Andersen. Vi glæder os til at opretholde gården i fremtiden og byde mange gæster velkommen.

Du kan finde mere om aktiviteterne i og omkring Agerupgård her.